طراحی تشکیلات سازمان قضایی نیروهای مسلح منطبق با قانون آیین دادرسی کیفری

معاون نظات و بازرسی سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت ساختار جدید تشکیلات قضایی سازمان قضایی نیروهای مسلح متناسب با قانون جدید آیین دادرسی کیفری طراحی شده است

معاون نظات و بازرسی سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: ساختار جدید تشکیلات قضایی سازمان قضایی نیروهای مسلح متناسب با قانون جدید آیین دادرسی کیفری طراحی شده است.

 محمود صفری در جمع مدیران سازمان قضایی نیروهای مسلح اظهار کرد: در ساختار جدید در مجموع 345 پست قضایی اضافه شده و میزان پست های قضایی از 693 پست به 1038 پست افزایش یافته است.

وی گفت: پست‌های جدید شامل 28 معاون قضایی، 51 رئیس شعبه دادگاه تجدیدنظر و 102 مستشار شعب دادگاه تجدید نظر است.

صفری افزود: همچنین 132 مستشار برای شعب دادگاه نظامی یک و 32 دادرس علی البدل ویژه دادگاه تجدیدنظر پیش بینی شده است.

معاون سازمان قضایی نیروهای مسلح با بیان اینکه در ساختار جدید بنا نیست به کادر قضایی اضافه شود، گفت: همه استان‌ها باید خودشان را با وضعیت جدید مطابقت دهند و قضات مورد نیاز خود را در بخش تجدیدنظر از دادگستری استان یا به صورت مأمور از استان همجوار تأمین کنند.

وی در ادامه به بیان تذکراتی درباره مسائل مختلف اداری و مدیریتی پرداخت.

معاون نظارت و بازرسی بر نظارت مستمر بر عملکرد قضات در سامانه مدیریت پروندها «سمپ» تاکید کرد و افزود: کلیه فعل و انفعالات پرونده‌ها باید در این سامانه ثبت شود، این شاخص در ارزیابی‌ها گنجانده شده و کسانی که خوب عمل کنند تشویق و کسانی هم که بد عمل می کنند، تذکر می‌گیرند.

صفری رعایت اخلاق اسلامی در برخورد با ارباب رجوع را ضروری دانست و افزود: خوشبختانه سازمان قضایی نیروهای مسلح در این مورد وضعیت خوبی دارد، ولی اگر در جایی شنیدید که برخورد بدی صورت گرفته حتماً متذکر شوید.

وی از بازنگری طرح ارزشیابی کارکنان سازمان قضایی نیروهای مسلح خبر داد و گفت: برای اینکه ارزیابی‌ها ادراکی و ذهنی نباشد با بازنگری صورت گرفته کاربرگ‌های ارزیابی برای همه کارکنان و تمامی پست‌ها طراحی و از ویژگی‌های فردی تا وظایف شغلی در آن گنجانده شده است.

صفری افزود: نتیجه این ارزیابی‌ها در سوابق افراد درج و هر نوع اظهارنظر درباره ارتقاء و سایر تصمیمات راجع به آنان بر اساس این ارزیابی ها صورت می‌گیرد.

منبع : ایسنا